Showing 1 post

Huntterr
Süper bir dizi
Mar 21 2010, 2:32 PM EDT | Post edited: Mar 21 2010, 2:32 PM EDT
Merhaba Arkadaşlar.Ben diziyi yeni bitirdim.Yıllar önce terminator filmi çıktığında çok beğerek izlemiştim.Ben genelde bilimkurgu filmlerine bayılırım.Lakin bilmkurgu içinde de kalliteli ve kalitesiz filmler var.Mesela "matrix" gibi bir bilim kurgu harikasını izledikten sonraki bütün bilimkurgu filmleri bana biraz çekici gelmedi.yani filmin içeriği kadar efekt ve konusuda çok önemli ve akıla uygun olması gerekiyor bence.Terminator dizisine gelince bu diziden pek haberim yoktu o kadar iyi bir sinama takipçisi olduğum halde ve de bilimkurgu hayranı olmama rağmen.Daha sonra dizinin tamamını indiirpizledim ve belki komik gelecek ama gözlerim ağrıyana kadar izlediğim 2 dizidne biriydi.Konu itibariyle oldukça güzel,bazı yerlerde kafa karıstırıcı ve bazı yerlerde sıkıcı gibi gelsede oldukça Cameron (summer Glau)'un güzelliği ve filmdeki oldukça güzel ustalığıyla dizi çok güzeldi.3.Sezon linklerini ararken internette,fox kanalının 3 sezon için 18 mayısı göstermesi ve reytinglerinin istenilen seviyede olmamsını bahane göstermesi beni oldukça üzdü.Umarım dizinin devamı çekilir ve bilim kurgu-terminator sever biri olarak bizlerde doyasıya izleriz.Bu arada sitedeki yorumunu çok yerinde buldum arkadaşım.Herkes düşüncesini yazsınki paylaşalım.saygılarımla. Do you find this valuable?    
Keyword tags: Terminator sara connar

Sign in to be the first to reply.