Sign in or 

|
Bartek2 |
Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 11:49 AM EDT
Odcinek po prostu świetny! Masa emocji. Gdy terminator szukał Savanny, a John Henry jej mówił, gdzie ma iść, a potem jeszcze strata łączności przez zbyt dużą odległość od telefonu spowodowała, że chciało się wstać z krzesła przed ekranem. Walka terminatorów na prawdę świetna. Gdy zabili Dereka, aż się trochę smutno zrobiło. Jeszcze w taki sposób. Nie miał najmniejszych szans w porównaniu z błyskawiczną reakcją terminatora. John Henry był na prawdę świetny. Widział całą akcję ratunkową Connorów więc pewnie jest skłonny im zaufać. John Connor natomiast, gdy dowiedział się od Savanny o jej przyjacielu, który jest podłączony z tyłu głowy na pewno będzie chciał go zniszczyć myśląc, że to Skynet. Sara została aresztowana. Opuściła Johna. Została jeszcze tylko Cameron, która, jeśli ufać spoilerom Dekkera, zdradzi Johna.Dlaczego ten świat taki okrutny? Chcę sezon trzeci! Do you find this valuable?
Keyword tags:
None
|
|
Bartek2 |
1. RE: Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 12:31 PM EDT
Wyniki oglądalności tragiczne :(((Viewers: 3.35 million Demo: 1.3/ 5 *Dollhouse:* Viewers: 3.49 million Demo: 1.4/ 5 Dlaczego? Why? Warum? ... :((( Liczyłem na to, że będzie dużo lepiej. Do you find this valuable? |
|
M_GmbH |
2. RE: Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 1:10 PM EDT
| Post edited: Apr 4 2009, 1:11 PM EDT
Odcinek naprawde mocny. Ujawniono kilka zaskakujacych faktow ale po kolei. Nareszcie pokazazno jakiegos nowego T888.Dla Catherine Weaver zycie Johna Henry'ego jest wazniejsze od zycia Samanthy. To musialo byc zaskakujace wyznanie dla Ellisona. Mam nadzjeje, ze zaczyna sie czegos domyslac o CW. Ciekawa jest scena rozmowy Johna i Cameron podczas ktorej John mowi jej ze to nie byl jego pomysl z rozdzieleniem ich. Na moje oko John po prostu sie jej tlumaczy :). Napewno nie traktuje juz jej jak niepotrzebna maszyne tylko do wykonywania zadan. Wydaje mi sie ze to jest juz cos wiecej. To chyba jakies uczucie. Jedna scena z trailera z nastepnego odcinka moze to potwierdzac. Smierc Dereka troche mnie zaskoczyla. To byla raczej egzekucja. Wydaje mi sie ze ta smierc nie byla potrzebna ( podobnie jak smierc Charlie'go ). Zaczynam miec jakies dziwne przeczucia co do powstania 3 sezonu. Ostatnich kilka odcinkow nie otwiera jakis wielu nowych watkow, a raczej konczy istniejace. Riley, byc moze Jessie, Charlie i Derek zostalo usmierconych, Cameron twierdzi ze Sarah stracila na wadze co ma sugerowac chorobe. Nie chce byc uwazany za jakiegos pesymiste co do powstania 3 sezonu ale zaczyna mi sie to ukladac w pewna calosc. Za duzo osob zginelo w ostatnich 3 odcinkach. Wyniki ogladalnosci znowu spadly. Myslalem ze bedzie ciagly wzrost do konca sezonu bo odcinki sa bardzo dobre a tu znowu spadek. Za tydzien powinno byc lepiej bo to w koncu koniec serii. BTW: Na samym koncu odcinka John Henry spiewa z Samantha. Calosc niezle pasuje do wydarzen w odcinku. http://www.youtube.com/watch?v=UlEf_QgEVLw Do you find this valuable? |
|
M_GmbH |
3. RE: Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 1:20 PM EDT
"Wyniki oglądalności tragiczne :(((Wyniki moze nie tragiczne ale bardzo slabe. Trzeba pamietac ze to piatek na wieczor a wtedy malo osob siedzi w domu. Pocieszajace jest chociaz to ze Dollhouse tez spadla ogladalonosc, nie tylko naszemu serialowi... Nie chce byc zle zrozumiany, chce tylko powiedziec ze po prostu mniej osob niz zawsze ogladalo tv w tych godzinach. Do you find this valuable? |
|
Bartek2 |
4. RE: Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 1:55 PM EDT
Podobno 2 dni temu miała miejsce premiera filmu "Fast and Furious". Być może ludzie właśnie w ten piątkowy wieczór poszli do kin. Piątek jest rzeczywiście zabójcą seriali.
Do you find this valuable?
|
|
M_GmbH |
5. RE: Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 2:30 PM EDT
| Post edited: Apr 4 2009, 2:34 PM EDT
"Podobno 2 dni temu miała miejsce premiera filmu "Fast and Furious". Być może ludzie właśnie w ten piątkowy wieczór poszli do kin. Piątek jest rzeczywiście zabójcą seriali."Ten film i TSCC to chyba ten sam target wiec to moglo spowodowac spadek. Patrzac na wyniki ogladalnosci i wyniki z dvr mozna odniesc wrazenie ze serial nie stracil widzow ale zmienil sie sposob jego ogladania. W piatek ludzie nie ogladaja tv, w sobote odtwarzaja za pomoca dvr serial. Kilka rzeczy jest pocieszajacych. W trailerze powiedziano finale serii, a nie finale sezonu. Fox nie uwalil serialu mimo slabych wynikow ogladalnosci "na zywo". Podobno reklamodawcy ciagle lubia serial i chca sie reklamowac podczas jego trwania. Wszyscy juz podisali petycje ?? To zajmie niewiele czasu a moze cos dac. http://www.petitiononline.com/scconfox/petition.html @Bartek2 Wrzucales tego linka z petycja na forum filmweb?? Do you find this valuable? |
|
peesem |
6. RE: Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 2:44 PM EDT
Ja podpisałem z 70 razy...
Do you find this valuable?
|
|
Bartek2 |
7. RE: Epizod 21 - dyskusja
Apr 4 2009, 4:19 PM EDT
"Wrzucales tego linka z petycja na forum filmweb??"I to nie raz. Tak że nie tylko ja wrzucałem. Dodatkowo jeszcze newsy z digg.com wstawiam. Ale nadziei wolę sobie już nie robić. Światem rządzi pieniądz. Miłość, pasja i tym podobne rzeczy są podobno już przereklamowane. Kroniki były niejako historią podobną do historii Josha Friedmana (sam to napisał niedawno). Reżyser miał raka, a w serialu również Sara ma nowotwór. Także w Cameron coś siedzi niedobrego w środku. Jest uszkodzona. Tak więc można sądzić, że szczypta pasji w tym serialu zawarta była. W środku sezonu reżyserzy chcieli nam pokazać na prawdę najgłębsze przeżycia bohaterów. Z jednej strony było to dobre, gdyż mogliśmy ich jeszcze lepiej poznać, a z drugiej strony złe, gdyż odcinki były dosyć nudne, a nie powinny skoro wizja końca serialu była już tak bliska. Do you find this valuable? |