Sign in or 

|
Bartek2 |
Epizod 15 - dyskusja
Feb 21 2009, 3:12 PM EST
Odcinek podobał mi się, prawie bardzo. Najbardziej rzucało się w oczy to, że prawie cała akcja działa się podczas pogrzebu jednak dialogi moim zdaniem były na tyle dobre, że nie wiało nudą. Przybyło kilka nowych pytań do wyjaśnienia. Mam nadzieję, że zdążą z wyjaśnieniem przynajmniej większości z nich. Końcówka odcinka była najbardziej interesująca. Myślę, że Weaver skłamała opowiadając o swoim ojcu. Gdyby tak nie było, oznaczałoby to, że ktoś/coś zniszczyło Skynet i albo było już po wojnie albo coś go zastąpiło. Scena końcowa z latającym statkiem na początku wydała mi się głupia dopóki tenże statek nie wleciał do ciężarówki. Nadal jednak nie mam pojęcia w jakim celu siedział w tym bajorku. Być może, żeby nagrać rozmowę?
Do you find this valuable?
Keyword tags:
None
|
|
RussellFromTheUK |
1. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 21 2009, 3:30 PM EST
HI imię moje jest russell i im podobnych angielskie ale filc przyczyniających się do państwa nici. Ja cieszył się epizod i zrozumieć Pana zdaniem w kwestii działań było to bardzo imprezy.
|
|
Bartek2 |
2. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 21 2009, 4:05 PM EST
Hi Russell. I understand about 50% of your statement :) I think that I will understand You better if You write it in English ;)
|
|
Pharazon |
3. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 21 2009, 4:08 PM EST
"Hi Russell. I understand about 50% of your statement :) I think that I will understand You better if You write it in English ;)"You can do english!!! What does your first post say? o.O Do you find this valuable? |
|
Bartek2 |
4. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 21 2009, 4:58 PM EST
English writting is hard for me. I'm still learning english grammar. I can't translate my first post precisely but I will try to write it in another words.Episode 15 was good for me. Most of the action took place at a funeral. It was boring a little but in my opinion dialogues between characters were very interesting. Few more questions arrived. I hope that writers make most of explanations to the end of season 2. The ending of this episode was the most interesting for me. I think that Weaver didn't said truth about her father. Last scene with flying machine was stupid for me in the first moment but few seconds later, when it flied into the truck, this scene started be very interesting for me. Why this flying machine was into this puddle? Can you understand what I wrote above? xD ;) Do you find this valuable? |
|
Pharazon |
5. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 21 2009, 5:05 PM EST
"English writting is hard for me. I'm still learning english grammar. I can't translate my first post precisely but I will try to write it in another words.No problem, Bartek! Bad grammar I can read just fine, it's the other languages that get me. I appreciate you putting in the time to write it out for me. =) I agree with you on all counts. I liked the episode overall, but it was a little slow. The part with the drone at the end was great...but that's why I wish more of the episode had been a little more exciting like that. The only thing I can think of is that the drone was hiding in the pond....ummmm dunno why else it would be there except to keep it hidden (especially since the factory got blown up?). Do you find this valuable? |
|
M_GmbH |
6. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 26 2009, 8:32 AM EST
| Post edited: Feb 26 2009, 8:34 AM EST
Troche mi zajelo znalezienie tego posta:). Widzialem juz go dawno temu ale nie ogladalem Desert Cantos wiec nic nie pisalem( przegladam to forum kilka razy dziennie ). Ustawilem 50 postow na 1 strone i dopiero na czwartej znalazlem to czego szukalem wiec ponad 200 postow juz dostalo stworzonych. To forum ma naprawde bardzo duzo userow. No ale do rzeczy.Cos nareszcie zaczyna sie dziac. Wydaje mi sie ze ten odcinek jak i 2-3 wczesniejsze to jakby wstep do tego co bedzie sie dzialo dalej. CIekawi mnie jaki cel ma Catherine Weaver. Dlaczego zniszczyla ta fabryke?? Przeciez produkowane tam byly jakies roboty ( prawdopodobnie tego HK co widziala Sarah ). Po co jej John Henry?? CW sklamala o swoim ojcu. Powtorzyla to co uslyszala od Jamesa Elissona. Czy ona tworzy Skynet ?? Na blogu oficjalnym TSCC mozna znalesc troche informacji co dalej bedzie sie dzialo. Warto poczekac na nastepne odcinki. Mam nadzieje ze jak akcja sie rozkreci to wyniki ogladalnosci podskocza w USA, bo narazie sa bardzo slabe. Chociaz imo serial dostanie nastepny sezon. Ma mnostwo fanow na calym swiecie a poza tym zostal sprzedany do kilkudziesieciu krajow wiec nie wierze zeby przynosil straty( nawet u nas jak ktos ma AXN to mogl obejrzec 7 odcinek z tego co pamietam w niedziele wiec tak daleko za ( nie napisze kim bo ktos przetlumaczy i mnie wywala z tego forum :) nie jestesmy. Do you find this valuable? |
|
FrenchFanofTSCC |
7. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 26 2009, 11:04 AM EST
thanx posting tha thread for internationsl fans and specialy polish fans who love the show ! Thanx
|
|
Bartek2 |
8. RE: Epizod 15 - dyskusja
Feb 26 2009, 1:42 PM EST
"Troche mi zajelo znalezienie tego posta:). Widzialem juz go dawno temu ale nie ogladalem Desert Cantos wiec nic nie pisalem( przegladam to forum kilka razy dziennie ). Ustawilem 50 postow na 1 strone i dopiero na czwartej znalazlem to czego szukalem wiec ponad 200 postow juz dostalo stworzonych."Najlepiej dodaj sobie do zakładek tą sytronę: http://terminatorwiki.fox.com/page/Terminator%3A+The+Sarah+Connor+Chronicles+Polish+Fans Niby mało się u nas dzieje ale zawsze wchodzę na dział dla polski jako pierwszą stronę i sprawdzam czy ktoś czasem czegoś nie napisał :P Chociaż jak wiemy cała dyskusja fanów z polski toczy się głównie na filmweb: http://www.filmweb.pl/f369170/Terminator+Kroniki+Sary+Connor,2008 Wstawiam daty i godziny emisji kolejnych odcinków na AXN (chociaż mi się coś nie chce ostatnio) . Dodałem tytuły nowych odcinków, które się ukazały, a peseem je przetłumaczył. Odcinek 16 zapowiada się ciekawie sądząc po trailerach no ale jak będzie to zobaczymy. Chyba większość akcji tego odcinka będzie się działa w umyśle Sary. Do you find this valuable? |