Location: Terminator: The Sarah Connor Chronicles Polish Fans

Discussion: Epizod 12 - Wasza opiniaReported This is a featured thread

Showing 3 posts
Bartek2
Bartek2
Epizod 12 - Wasza opinia
Dec 9 2008, 3:05 PM EST | Post edited: Dec 9 2008, 3:05 PM EST
Uwaga: [b]SPOILERY[/b]

Dla mnie odcinek również dobry chociaż jak dla mnie było nadal za mało akcji. Najciekawszym wątkiem moim zdaniem było to jak Sarah i Cameron chronili rodzinę Lauren przed terminatorem. Na drugim miejscu stawiam wątek, którego akcja działa się w przyszłości, a reszta jest u mnie na końcu. W tym odcinku najwięsze napięcie wzbudzało we mnie to oczekiwanie na przyjście terminatora no i niewiedza co się dzieje z Cameron. Musieli się nieźle długo prać w tym lesie dopóki nie wleciała przez okno, a wtedy pomyślałem sobie, że pewnie będzie cała rozwalona ale na szczęście nie :) Zauważyłem w tym miejscu jeden błąd. Gdy Sarah zaczęła oglądać Cameron co z nią i sprawdzała czy ma dalej w głowie chip to patrzyła ze złej strony bo po lewej, a tak na prawdę powinna oglądać po prawej. Fajnie również, że pokazali to jak Derek i Jesse się poznali chociaż to już znaliśmy z opowieści z wcześniejszego odcinka.
0  out of 1 found this valuable. Do you?    
Keyword tags: None

Round
1. RE: Epizod 12 - Wasza opinia
Dec 9 2008, 3:08 PM EST | Post edited: Dec 9 2008, 3:08 PM EST
This is an American board, write in english. 0  out of 1 found this valuable. Do you?    
Bartek2
Bartek2
2. RE: Epizod 12 - Wasza opinia
Dec 9 2008, 3:20 PM EST | Post edited: Dec 9 2008, 3:20 PM EST
It's in the Polish thread on the page "Terminator: The Sarah Connor Chronicles Fans from around the World". On this page people writing in their own language. Do you find this valuable?